Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfervaring beter te maken. Lees meer →

Uw keuken op maat

Van origineel ontwerp tot perfecte plaatsing van uw keuken

De keuken is in veel woningen de belangrijkste ruimte. Het is immers dé kamer bij uitstek waarin het hele gezin samen tijd doorbrengt. Alleen daarom al loont het de moeite om ook voor uw keuken bij een gespecialiseerde keukenbouwer, zoals wij, langs te gaan.

In de keuken komt het leven volop tot uiting. Van het ontbijt tot het avondmaal is het ongetwijfeld de meest bezochte kamer van elke woning. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat veel gezinnen een groot deel van hun woonbudget in de keuken investeren.

Net zoals elke andere vorm van investering is het ook hier de bedoeling dat uw keuken rendeert. Als u kiest voor een Vanthoor keuken op maat, kunt u op beide oren slapen dat dit het geval is. Ons vakmanschap en meer dan 30 jaar ervaring zijn namelijk uw garantie op decennialang zorgeloos keukenplezier.

Onze keukens passen tot op de millimeter in uw kamer

In tegenstelling tot modulaire keukens die u in meubelketens vindt, passen onze keukens wél perfect in de voorziene kamer. We meten namelijk alles op voorhand bij u op. U bepaalt zelf hoe hoog, diep en breed uw kasten en lades zijn.

Dat maakt niet alleen een verschil voor het oog. Ook voor uw gebruiksgemak bieden aangepaste afmetingen tal van voordelen:

  • Wil u liever geen stof verzamelen boven op uw kasten? Dan maken we deze zo hoog als het plafond.
  • Met de perfecte hoogte van werkblad, aanrecht en fornuis besparen we u rugpijn.
  • We maken de kasten breed en diep genoeg zodat u uw potten, pannen en servies netjes kan opbergen.
  • Zijn er specifieke bouwconstructies in de kamer aanwezig, zoals een schoorsteen, ronde muren, enz...? We zorgen ervoor dat uw kasten ook hier volledig passen in het geheel.

Een keuken die niet 100% past in uw kamer leidt elke dag tot ergernissen en ongemakken

Een keuken op maat… van de rest van uw interieur

Een tweede groot voordeel van onze keukens, is dat u (bijna) geen beperkingen heeft op het gebied van materiaalkeuze en kleuren.

Wil u liever een landelijke keuken, of bent u voorstander van een moderne stijl? We bieden het allebei. Neem een kijkje bij onze realisaties. U vindt er foto’s van keukens die u zeker zullen inspireren.

Bovendien maken we ook kasten op maat voor badkamers, slaapkamers, woonkamers en kantooromgevingen. Als u dat wenst, kunnen we uw maatwerk keuken in exact dezelfde kleuren en materialen maken als de kasten uit uw andere kamers.

Heeft u graag een metalen (schuif)deur in uw keuken? Ook deze maken we tot op de millimeter op maat.

Landelijk of modern? Onze keukens passen bij uw woning én levensstijl

Hoogwaardige materialen, afwerking en plaatsing van uw keuken

Minderwaardige materialen zijn goedkoop, maar vertonen anderzijds snel sporen van slijtage. Bovendien zijn ze meestal lastiger te onderhouden. Dat komt de hygiëne in uw keuken niet ten goede.

We kiezen bewust voor kwaliteitsvolle bouwmaterialen om uw keuken mee te maken. We zorgen dat uw keukenkasten en lades ook na jaren intensief gebruik nog vlot opengaan en sluiten. Daarom passen we onze strenge selectie van materialen zelfs toe voor de kleinste onderdelen zoals schroeven, handgrepen, e.d.

Modern atelier, bekwame vakmensen

Ons atelier is uitgerust met moderne machines. Op basis van uw goedgekeurde plannen van onze binnenhuisarchitect, gaan onze ervaren vakmensen aan de slag.

Wanneer alle onderdelen van uw maatwerk keuken klaar zijn, monteren we deze eerst in onze nieuwe bedrijfshal. Zo zijn wij en u zeker dat alle onderdelen perfect passen en functioneren.  

Plaatsingsdienst voor uw keuken

Het transport vanuit ons atelier doen we in eigen beheer. Hierdoor bent u er zeker van dat uw keuken onbeschadigd én op het afgesproken tijdstip bij u aankomt.

Ook voor de montage en plaatsing staan onze medewerkers in. De aansluitingen op de water- en elektriciteitsleidingen maken deel uit van onze dienstverlening. Zo bent u zeker van een feilloos eindresultaat.

Vakkennis gecombineerd met duurzame materialen zorgt voor duurzaam plezier

De eerste stap naar uw droomkeuken begint hier...

Wil u graag meer weten over ons maatwerk voor uw keuken?

Bezoek onze toonzaal

Neem contact op

Bekijk onze realisaties

Bekijk de FAQ

Terug naar diensten